Yhteystiedot

Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry

 

hame.allergia(at)gmail.com

Yhdistyksen sähköpostiin voit jättää myös viestisi ja yhteystietosi, niin sinuun otetaan yhteyttä

puh. 046- 850 5678 ma ja pe klo 10-14

 

 

 

Allergia- ja astmaneuvonta

 

Allergiaan ja astmaan liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä yhdistykseen tai suoraan liiton Valtakunnalliseen allergia- ja astmaneuvontaan puh. 0600 144 19,

Ma, ti ja ke klo 9 -13, to klo 13 -17.

Puhelujen hinnat 0,87 e/min + pvm.

 

Iho- ja kosmetiikkaneuvonta

 

Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen iho- ja kosmetiikkaneuvonta palvelee valtakunnallisesti. Farmaseutti, kosmetologi Merike Laine, p. 010 2790991. Sähköposti: kosmetiikka@allergiahelsinki.fi.

Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen ylläpitämästä kosmetiikan allergiaportaalista saat tuotetietoa erilaisista kosmetiikkasarjoista. Palvelun avulla voit valita itsellesi sopivimman tuotteen. Tutustu palveluun: Kosmetiikan allergiaportaali.

 

Ruoka-allergianeuvonta

 

Valtakunnallisesti ruoka-allergioissa neuvoo liiton allergianeuvonta sekä myös Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistys. Pirkanmaan yhdistyksen ruoka-allergianeuvonta on avoinna ma - to klo 10 - 14, dieettikokki, restonomi (AMK) Tuula Jokinen, p. 045 235 2861.

Pirkanmaan Allergia- ja astmayhdistys ylläpitää myös Erimenu-pavelua, jossa erityisruokavaliota noudattavat voivat hakea helposti omaan ruokavalioon sopivia ruokaohjeita. Yhdistykseltä on tulossa myös Erimeno.fi palvelu, jossa ravitsemus- ja majoituspalvelujen käyttäjät jakavat kokemuksia palvelujentuottajista ja merkitsevät palvelut suoraan Erimenon kartalle.

 

Ihon sairaudet

 

Allergia- ja Astmaliitto ja Iholiitto yhdistyivät maaliskuussa 2017. Liitosta saa nyt neuvontaa myös ihotautia sairastavan arjen pulmatilanteisiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Ihon sairauksiin liittyvä neuvonta:

Tuire Hastell
Kuntoutussuunnittelija 
010 3252 585
050 321 2917
tuire.hastell(at)iholiitto.fi

 

Yhteiskunnan tuet ja palvelut

 

Kysymyksiin, jotka liittyvät yhteiskunnan tarjoamiin tukiin ja palveluihin ihon sairauksien kanssa elävälle, vastaa erityissuunnittelija Risto Heikkinen. Lisäksi häneltä voi pyytää tukea hakemiseen ja muutoksenhakuun.

 

Risto Heikkinen
Erityissuunnittelija
puh. 010 325 2576
045 114 4459 
risto.heikkinen(at)iholiitto.fi

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta

Yhteydenottolomake

Lahjoitukset

Toimintamme tukemiseen

Mikäli haluat tukea yhdistyksemme toimintaa taloudellisesti, otamme mielellämme vastaan lahjoituksia

PDF-tiedostoTIETOSUOJASELOSTE.pdf (199 kB)
Hämeen allergia- ja astmayhdistyksen tietosuojaseloste