Tietoa meistä

Hämeen Allergia-, Iho-  ja Astmayhdistys ry on allergiaa, astmaa tai ihosairauksia sairastavien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys toimii Kanta-Hämeen alueella toimialueenaan Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi ja Riihimäki.  Yhdistys kuuluu Allergia-, Iho- ja Astmaliittoon.

Toimintamme tarkoituksena on parantaa allergiaa, astmaa tai ihosairauksia sairastavien elämänlaatua toimialueellaan. Meiltä saat tietoa ja vertaistukea näihin asioihin liittyvissä 
kysymyksissäsi ja ongelmissa. 

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia jäsenistöllemme: 
tietoiskuja, liikuntaa, tapahtumia, retkiä, luentoja, vertaistukea ja muuta mukavaa tekemistä yhdessä!

Osallistu tapahtumiin ja tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään hyvää!

Tarvitsemme joukkoomme lisää aktiivisia ihmisiä tekemään tätä kanssamme.
Tunti silloin, toinen tällöin, kun ennätät ja haluat tehdä yhdessä hyvää.

Tule mukaan hallituksen varatoimihenkilöksi porukkaamme - anna aikaasi hyvälle asialle!
Hallituksessa on aina ollut mukana 2-3 ns. varatoimihenkilöä, jotka voivat halutessaan osallistua hallituksen työkokouksiin (yleensä Teamsissa) ja olla apuna eri toiminnoissamme.
Tarvitsemme aina lisä- käsi- ja jalkapareja eri tilaisuuksissa. 

Soita ja kysy lisää:
Anne Lumio; hame.allergia@gmail.com tai puhelin: 046-850 5678
Tervetuloa mukaan! 

Jäsenedut

Jäsenenä saat 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Allergia, Iho & Astma -lehden postissa kotiisi. Viimeisimmän lehden näet digiversiona: Julkaisut - Allergia.fi. Lisäksi liitto tarjoaa seuraavat jäsenedut: Jäsenedut - Allergia.fi

Hämeen Allergia-, Iho-  ja Astmayhdistys Ry:n alueella tarjoamme jäsenetuina seuraavia: 

Scandic Aulanko jäsenetu 2023.pdf 235 KB

Scandic Aulangon vapaa-ajan kylpyläedut myös Scandic Edenissä ja Laajavuoressa - katso edut ja ehdot linkistä yllä.

Riihimäen Urheilutalon Kuntosali (Pohjolankatu 6, 11120 Riihimäki) 
Kuntosalin vakiovuoro urheilutalolle talvikaudeksi 14.8.2023-26.5.2024 lauantaisin klo 16-18.
Liikunta salilla itseohjattuna, ei läsnäolevaa ohjaaja, paitsi sivujemme tapahtumissa ilmoitettuna ajankohtana. Vapaa pääsy.
Kulku salille tapahtuu urheilutalon päädystä (pallopuiston puolelta) ulkorappusia pitkin ja ovien pitäisi alhaalla olla auki. Urheilutalon ovet toimivat sähkölukoilla eli avaimia ei pitäisi tarvita. Jos jostain syystä ovet eivät ole avoinna, niin kanttaa soittaa liikuntapaikanhoitajalle 040 330 4741. 

SUOSITUKSIA HAJUSTEETTOMILLE:

Kampaaja-parturi Ryttylässä: Kauneushuone Kaunotar & Kulkuri (Kulmatie 14, Ryttylä)
Tuoksuton tekijä, tuoksuttomat tuotteet ja pyyhkeet, jne. Autopaikka oven edessä.

Kampaaja-parturi Lopella: HiusTulkki (OP:n talossa, Yhdystie 7, Loppi) 
Tuoksuton tekijä, tuoksuttomat tuotteet ja pyyhkeet, jne. Autopaikka oven edessä.

Itse kokeiltu (kampaaja&parturi) - suosittelen!

DERMOSIL-tuotteet, ne tuoksuttomat ja ei tuoksuherkille myös kaikki muut tuotteet.
Jaamme tietoa myös näistä esim. infopisteillä eri tapahtumissa, mukana useimmiten myös näytteitä.
https://www.dermosil.fi/ OLKA-toiminta

Hämeen Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys ry on sitoutunut tekemään yhteistyötä OLKA-toiminnan kanssa. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. OLKA-toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus potilaan ja heidän läheisensä kiireettömään kohtaamiseen sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan Hämeenlinnassa Hämeen Setlementti ry:n ja Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin yhteistyönä.

Tilaa meidät kertomaan allergia- ja astma-asioista

Tulemme mielellämme jakamaan allergioihin, astmaan ja ihosairauksiin liittyvää tietoutta yhdistyksesi tai yrityksesi tapaamisiin, kokouksiin ja tiloihin, vertaistuki-iltoihin tai muihin tapahtumiin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan tarkemmin. 

Lahjavinkki 

Anna lahjaksi jäsenyys joko itsellesi tai ystävälle/henkilölle, jota astma-, iho- tai allergia-asiat koskettavat. Annat tai saat hyvää tietoa terveydestä, vertaistukea ja hauskaa tekemistä yhdessä mukavassa porukassa. Saat myös jäsenlehden 4 kertaa vuodessa - tuhtia tietoa monista eri asioista!  Kaikki tämä vain 27 €/vuosi. 

Klikkaa: https://kilta.allergia.fi/Lomakkeet/liittymislomake

Ota mobiilijäsenkortti käyttöön ja osallistu arvontaan!

Tiesitkö, että nyt voit saada jäsenkorttisi myös älypuhelimeen? Mobiilijäsenkortti löytyy omasta sovelluskaupastasi nimellä "Allergia-, iho- ja astmaliitto". 

Mobiilijäsenkortti kannattaa ottaa käyttöön nyt! Kaikkien 15.12. mennessä mobiilijäsenkortin ladanneiden kesken arvotaan Kånken-reppu ja liiton tuotepalkintoja.

Mobiilijäsenkortista löydät omien tietojesi lisäksi näppärästi muun muassa oman jäsenyhdistyksesi yhteystiedot, tapahtumat, uutiset ja jäsenedut. Jatkossa paperisia jäsenkortteja ei enää lähetetä automaattisesti jäsenille.

Jotta saat mobiilijäsenkortin käyttöösi, jäsentiedoissasi täytyy olla puhelinnumero. Tiedot päivität helposti sähköpostilla jasenet@allergia.fi tai liiton sivuilta löytyvällä lomakkeella.

LISÄTIETOA MOBIILIJÄSENKORTTI-KAMPANJASTA