Tietoa meistä

Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry on allergiaa, astmaa tai ihosairauksia sairastavien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys toimii Kanta-Hämeen alueella toimialueenaan Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi, Riihimäki.

Yhdistys kuuluu Allergia-, Iho- ja Astmaliittoon.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on parantaa allergiaa, astmaa tai ihosairauksia sairastavien elämänlaatua toimialueellaan. Meiltä saat tietoa ja vertaistukea näihin asioihin liittyvissä kysymyksissäsi ja ongelmissa. Osallistu tapahtumiin ja tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään hyvää!

Tarvitsemme joukkoomme lisää aktiivisia ihmisiä tekemään tätä kanssamme!
Kerro, mikä on sinun osaamisalueesi, kiinnostuksesi ja aikataulusi. Liitto tarjoaa ilmaista koulutusta esim. vertaistukiryhmien vetäjille (somessa tai nenätysten).

Jäsenenä saat myös 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Allergia, Iho & Astma -lehden postissa kotiisi. Viimeisimmän lehden näet digiversiona: Julkaisut - Allergia.fi. Lisäksi liitto tarjoaa seuraavat jäsenedut: Jäsenedut - Allergia.fi

Terveiset syksyn ruskan väriloiston keskeltä!

Anne Lumio
puheenjohtaja


OLKA-toiminta

Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry on sitoutunut tekemään yhteistyötä OLKA-toiminnan kanssa. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. OLKA-toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus potilaan ja heidän läheisensä kiireettömään kohtaamiseen sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan Hämeenlinnassa Hämeen Setlementti ry:n ja Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin yhteistyönä.