Tietoa meistä

Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry on allergiaa, astmaa tai ihosairauksia sairastavien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys toimii Kanta-Hämeen alueella toimialueenaan Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi, Riihimäki.  Yhdistys kuuluu Allergia-, Iho- ja Astmaliittoon.

Toimintamme tarkoituksena on parantaa allergiaa, astmaa tai ihosairauksia sairastavien elämänlaatua toimialueellaan. Meiltä saat tietoa ja vertaistukea näihin asioihin liittyvissä kysymyksissäsi ja ongelmissa. Osallistu tapahtumiin ja tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään hyvää!

Tarvitsemme joukkoomme lisää aktiivisia ihmisiä tekemään tätä kanssamme!
Jäsenenä saat myös 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Allergia, Iho & Astma -lehden postissa kotiisi. Viimeisimmän lehden näet digiversiona: Julkaisut - Allergia.fi. Lisäksi liitto tarjoaa seuraavat jäsenedut: Jäsenedut - Allergia.fi

Tee hyvä alkuvuoden päätös :

Anna lahjaksi jäsenyys joko itsellsi tai ystävälle/henkilölle, jota nämä asiat koskettavat (astma, iho, allergiat). Annat tai saat hyvää tietoa terveydestä, vertaistukea ja hauskaa tekemistä yhdessä mukavassa porukassa. Saat myös jäsenlehden 4 x /v - tuhtia tietoa monista eri asioista!  Kaikki tämä vain 27 €/vuosi. 

Klikkaa: https://kilta.allergia.fi/Lomakkeet/liittymislomake

Tervetuloa mukaan!

Anne Lumio
puheenjohtaja

HUOM! Vuosikokouksemme pidetään Hämeenlinnassa 22.3.2023 klo 17.30 alkaen Cantina Pannuhuoneella. Jäsenet tervetuloa mukaan - katso tarkempi info Tapahtumat-sivulta.

OLKA-toiminta

Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry on sitoutunut tekemään yhteistyötä OLKA-toiminnan kanssa. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. OLKA-toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus potilaan ja heidän läheisensä kiireettömään kohtaamiseen sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan Hämeenlinnassa Hämeen Setlementti ry:n ja Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin yhteistyönä.